top of page

Vision

Consciousness

 

Bewustzijn is voor mij de oplossing voor alle problemen in deze wereld , op alle mogelijke niveaus. Dit is mijn levenspad en muziek is voor mij het krachtigste medium om deze boodschap te vertalen.

 

Alles in dit universum bestaat uit voortdurend bewegende energie. Alles verandert constant. Alles vibreert constant. Hier & nu. Waar beweging is, is klank of naad. Met de juiste intentie en frequentie biedt het maken van klank ons oneindige mogelijkheden die het bewustzijn sterk kunnen beïnvloeden.

 

Muziek is de rode draad in mijn leven. In elke ontwikkelingsfase van mijn bestaan was muziek een onuitputtelijke inspiratiebron. Het overstijgt voor mij alle grenzen van het rationele denken en er schuilt een universele kracht in die van onschatbare waarde is. Ik zie muziek als een wereldtaal die de verschillen tussen culturen kan laten wegsmelten en woorden overstijgt. Muziek creëert eenheid en kan ons verbinden met de kern van het bestaan. Het breng ons dichter bij de stilte.

 

- Do unto others as you would have them do unto you –

Ik probeer zo veel mogelijk te leven in functie van mijzelf & het gehele bestaan. Dit kan op verschillende manieren , bijvoorbeeld door het bewust consumeren van je voedsel en al de materialen die je aankoopt. We zijn allemaal onlosmakelijk met elkaar verbonden en wanneer je goed doet voor anderen dan doe je automatisch ook goed voor jezelf. All is one .

 

 

 

 

 

 

 

MM Fest

 

Eén van de manieren waarop deze visie zich transformeert is vrijwilligerswerk. Samen met enkele vrienden heb ik 10 jaar lang het MMfest georganiseerd. Dit is een klein en lokaal festival met verschillende muziekstijlen. De opbrengst ging telkens naar een non-profit organisatie in het buitenland waar wij een persoonlijk contact mee hebben. Zo hebben we al projecten gesteund in Bolivia, Brazilië, Kenia, Sri Lanka, Peru, Gambia, India, Nepal en Tibet.

 

www.mmfest.be

 

Krantenartikels

 

Ik blijf geld inzamelen voor verschillende projecten. In 2015 steunden we o.a. Congo (vzw Nanda) en Palestina (Karama Belgium). 

 

 

Unconditional love

bottom of page